Curs de Supraviețuire Ortodoxă

curs

Blogroll

Dormiti linistiti. Bancherii vegheaza... PDF Imprimare Email
Economie
Scris de Ninel Ganea   
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011 11:55

christine-lagarde-transports-cout-avionEconomic Policy Journal scrie despre noile figuri de la conducerea institutiilor financiare mondiale si trecutul lor interesant.

“Mario Drgahi a devenit presedintele al Bancii Central Europene de la 1 Noiembrie. A fost vicepresedinte si partener la Goldman Sachs International si membru in consiliul director. A ocupat, in Italia, functia de Director Executiv al Bancii Mondiale. A fost cercetator la Institute of Politics John F Kennedy School of Government, din cadrul Universitatii Harvard.

 

Lucas Papademos este noul prim ministru al Greciei. A fost economist la Banca Rezervelor Federale din Boston. A fost profesor asociat de politici publice la Kennedy School of Government din cadrul Harvard University. Si, in trecut, a fost vicepresedinte al Bancii Central Europene. Este membru al Comisiei Trilaterale din anul 1998.

 

Exista indicii ca Mario Monti ii va urma, in urmatoarele zile, lui Silvio Berlusconi in functia de prim ministru al Italiei. Monti a absolvit Yale University, unde l-a avut profesor pe James Tobin (vezi Taxa Tobin). Este membru al Comisiei Europene. Este Presedintele European al Comisiei Trilaterale si membru al Bilderberg Group.”

In aceeasi ordine de idei, trebuie amintita si lunga conexiune dintre Goldman Sachs si diversele institutii oficiale din lumea occidentala. Astfel, CBS dezvaluia nu mai putin de 40 de nume importante, printre care Romano Prodi, Robert Zoellick, Henry Paulson, Lord Brian Griffiths, Gavyn Davies (fost sef al BBC), care au lucrat pentru gigantul de pe Wall Street.

Si doar ca fapt divers, pentru amatorii de conspiratii, Christine Lagarde, sefa Fondului Monetar International, este membra a Grupului Bilderberg.

Totul e la vedere...

Share/Save/Bookmark
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla 1.5 templates free, site hosting business.

Caută

Recomandam

Banner

Recomandam

Banner

Recomandam

Banner

Recomandam

Banner