Curs de Supraviețuire Ortodoxă

curs

Blogroll

Globalistul PDF Imprimare Email
Economie
Scris de Ninel Ganea   
Joi, 02 Februarie 2012 13:16

europeDiscursul presedintelui Romaniei, cu ocazia a cinci ani de la aderarea la Uniunea Europeana, reprezinta o mostra de gandire globalista in actiune. Stiti povestea cu noua ordine mondiala si toti cei care vorbesc critic despre asa ceva sunt imediat taxati drept conspirationisti. Ei bine, cine are indoieli in cazul de fata se poate limita doar la citirea declaratiilor presedintelui.

“Va trebui sa avem curajul sa spunem ca solutia corecta e realizarea Statelor Unite ale Europei”, ne spune conducatorul tarii, desi nu e vorba de nicio corectitudine la mijloc, ci doar de interese politicianist-bancare. Cedarea de suvernanite nationala implica practic un transfer (agresiv) al drepturilor de proprietate ale locuitorilor catre o entitate incontrolabila.

E o situatie similara cu cea din “Procesul”, unde nu stii de unde si de ce iti vine pedeapsa. Nu ai pe cine sa tragi la raspundere (asta ca sa pastram iluziile democratice), nu mai exista cale de intoarcere (progresul nu asteapta).

Din nefericire, filozofia Noii Ordini Mondiale merge si mai departe decat simpla uniune europeana, doar e mondiala. “Sigur, viziunea mea depaseste poate limitele UE, eu cred ca in timp va trebui sa realizam un acord de liber schimb intre UE si SUA, care sa ne permita sa concuram impreuna cu marile puteri economice ale lumii”, declara presedintele entuziasmat de transformarile viitoare. Nu cred ca mai trebuie insistat asupra faptului ca suveranitatea cedata nu se va opri la Bruxelles, ci va continua sa fie transferata pana la “solutia” unui guvern mondial, care sa concureze cu extraterestrii, pentru a urma exemplul dat de lauareatul Nobel Paul Krugman. Iar acordurile de liber schimb vin de obicei la pachet cu sute de reglementari si directive ce le fac practic lipsite de sens, in buna masura.

Nu conteaza faptul ca problemele globale de care este lovita in special Europa au survenit ca urmare a centralizarii productiei de moneda. Problema este insuficienta centralizarii, ne transmit falsificatorii de bani si reprezentantii lor: “Acum UE culege "roadele" insuficientei integrari care vizeaza inclusiv indisciplina bugetara si nu e capabila sa comande redresarea pentru ca nu e suficient de integrata, convergenta in interiorul UE e inca mult prea redusa pentru a putea da directia economiei globale, fie si in timp de criza”.

Scopul acestei uniuni ni se spune verde-n fata il reprezinta redistributia la scara globala: “Vom avea un alt fel de capitalism, un capitalism care trebuie sa vizeze realizarea de echilibre in modul in care se distribuie bogatia”. Probabil doar din cauza istoriei paguboase a cuvantului “socialism” se mai pastreaza termenul de “capitalism”, desi e limpede ca avem de-a face cu un dublu limbaj tipic orwellian.
Cum drumul spre progres e unul singur, opozantii trebuie tratati cu suspiciune. Discursul reprezentantilor NWO arunca in afara legitimitatii orice incercare de a pune macar in discutie proiectul globalist. “O oarecare ascensiune a unor partide anti-europene deja imi creeaza o ingrijorare pe care am spus-o si in ultimul consiliul”. Eticheta de anti european a ajuns sa fie un blam infamant pentru moment, unul penal in viitor, probabil. Chiar daca mostenirea, traditia si, pentru adeptii eficientiei, succesul Batranului Continent au fost realizate tocmai datorita sutelor de state ce erau intr-o concurenta perpetua. De aici provine frumusetea oraselor, a obiceurilor, diversitatea culturala, gastronomica, vestimentara, etc. Insa noii si vechii comunisti isi dau acum mana sa niveleze totul de dragul unui proiect falimentar economic si moral.

Share/Save/Bookmark
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla 1.5 templates free, site hosting business.

Recomandam

Banner

Caută

Recomandam

Banner

Recomandam

Banner